Skarga na moderacje. - Printable Version +- Need For Speed :: San Andreas (https://www.nfssa.net) +-- Forum: Polska Sekcja - Polish Section (https://www.nfssa.net/forumdisplay.php?fid=12) +--- Forum: Pozostałe (https://www.nfssa.net/forumdisplay.php?fid=17) +--- Thread: Skarga na moderacje. (/showthread.php?tid=1931) |
RE: Skarga na moderacje. - _Fatal1ty_ - 11-12-2016 Szkoda że jak wasi członkowie po nocach odwalają maniane to sobie nic z tym nie robicie, dostaną muta i za chwile unmute... RE: Skarga na moderacje. - figarro - 11-12-2016 W takim razie, jeśli złamaliśmy punkt regulaminu, prosimy o przytoczenie tego punktu. RE: Skarga na moderacje. - Mickey - 11-12-2016 Nie żeby coś, ale nikt mi unmute nie dał. Mute mam cały czas i jakoś żyję dalej. KomuH i ja prosiliśmy o to ,żebyście pozmieniali nicki ,ale mieliście najzwyczajniej wyjebane. Dostaliście mute - trudno ,żyje się dalej :v RE: Skarga na moderacje. - Venom - 11-12-2016 RE: Skarga na moderacje. - karolv - 11-12-2016 (11-12-2016, 21:19)KomuH Wrote: Crew channel? Dlatego znaleźliście się na językowym? A kiedy prosiłem o zmianę nicku, to nie można było po prostu go zmienić albo zwyczajnie wrócić na swój czat? Dlaczego na językowym? Pewnie przez przypadek, pomyłke, nie wiem, ale faktycznie dopiero gdy mi się napisało na U to nagle zamieszanie. RE: Skarga na moderacje. - _Fatal1ty_ - 11-12-2016 Jest zabronione używanie damskich nicków? Nie chodzi mi w tym momencie o ciebie a o to co sie czasami po nocach odwala RE: Skarga na moderacje. - Owen - 11-12-2016 (11-12-2016, 21:19)Mickey Wrote: :vZajechało cwaniactwem :/ (11-12-2016, 21:04)Crysios Wrote: szkoda tylko, że jakoś bezkarny spam bindami, obrażanie przez pewne osoby i inne tego typu rzeczy rozchodzą się po kościach.Typowe gadanie... Nie zawsze jest ktoś z administracji, ale jak już jest... To nie zawsze patrzy na chat. RE: Skarga na moderacje. - figarro - 11-12-2016 Wciąż czekam o punkt z regulaminu, w którym zakazane byłoby używanie tego nicku... Doczekam się dzisiaj? RE: Skarga na moderacje. - Crysios - 11-12-2016 (11-12-2016, 21:27)Mickey Wrote: Nie żeby coś, ale nikt mi unmute nie dał. Mute mam cały czas i jakoś żyję dalej. KomuH i ja prosiliśmy o to ,żebyście pozmieniali nicki ,ale mieliście najzwyczajniej wyjebane. Dostaliście mute - trudno ,żyje się dalej :v Prosiliście? Czy kazaliście na podstawie powodu który wam Święty Piotr zesłał z nieba? Nicku nie zmienię bo taki mi się podoba, nikogo nie obraża więc jest zgodny z regulaminem. Przypomnieć wam co robią Aruun, Paula i inni od was i macie wyjebane na to? A teraz raptem co? Dusza stróża prawa się odezwała? Czy może macie jakiś dzienny limit do wyrobienia i mutujecie za nic?? Edit: "Wciąż czekam o punkt z regulaminu, w którym zakazane byłoby używanie tego nicku... Doczekam się dzisiaj?" Także czekam na ten pkt którego złamaliśmy. RE: Skarga na moderacje. - Mickey - 11-12-2016 (11-12-2016, 21:30)Owen Wrote:(11-12-2016, 21:19)Mickey Wrote: :vZajechało cwaniactwem :/ Przepraszam :v |