Start i ban? - Printable Version +- Need For Speed :: San Andreas (https://www.nfssa.net) +-- Forum: Polska Sekcja - Polish Section (https://www.nfssa.net/forumdisplay.php?fid=12) +--- Forum: Pozostałe (https://www.nfssa.net/forumdisplay.php?fid=17) +--- Thread: Start i ban? (/showthread.php?tid=997) Pages:
1
2
|
Start i ban? - Rusekhere - 19-08-2016 Witam, na starcie serwera założyłem konto - nie pamiętam loginu. Po pewnym czasie, wszedł mój kolega który pokazywał mi pewne 'błędy', osoba ta znana jest z włamań na serwery - przeleciałem całą mapę, w ciągu paru sekund. Mój wynik sprawdził administrator oraz zbanował mój serial. Bardzo proszę o odbanowanie owego serialu; CBF3162F419C66ADAA809B1032666144 RE: Start i ban? - bartekPL - 19-08-2016 (19-08-2016, 01:13)Rusekhere Wrote: Po pewnym czasie, wszedł mój kolega który pokazywał mi pewne 'błędy', osoba ta znana jest z włamań na serwery - przeleciałem całą mapę, w ciągu paru sekund. Sam już sobie odpowiedziałeś. Nieznajomość regulaminu szkodzi, bez wyjątków. RE: Start i ban? - Rusekhere - 19-08-2016 Ja naprawdę nie chciałem tego robić - on wytepał mnie do swojego auta. Proszę o unbana, chcę sobie pograć na serwerze... RE: Start i ban? - Eazy - 19-08-2016 również proszę o unbana dla kolegi, chce sobie normalnie pograć na serwerze bo jest ciekawy odczekał już spory czas, grał na starcie serwera i po kilku dniach wyrwał tego bana a wiem, że ta akcja się nie powtórzy bo już z tym gościem nie gada RE: Start i ban? - kubaka777 - 19-08-2016 Witam, ostatnio dostalem bana z powodu: "Powód: (by:helomyname)". Byłem wtedy pół godziny około na serwerze, nikogo nie wyzywalem, nie wychodzilem z wyscigow, nie podszywalem się ani nic innego. Byłem w toalecie, potem poszedlem po coś do jedzenia, przychodze do pokoju i widze ze zostalem zbanowany bez powodu. (W moim laptopie nie da sie robic screenow poniewaz nie mam przycisku "PrintScreen"). Prosze o szybkiego unbana, bo to moj ulubiony serwer w mta. Ilość RP: około 16000 (Początkujący ) Mój nick: [MPL]kubaka777 (nie ma kolorów RGB) Mój serial: * Twój numer seryjny to: 94B00389DF244B104D4DCC63D5703DB3 (Nie wiem czy sie przyda) RE: Start i ban? - Krazio - 20-08-2016 Kubaka, nie kłam, zostałeś zbanowany za podszywanie się za youtubera MówPoLucku. RE: Start i ban? - Rusekhere - 20-08-2016 @refresh Bardzo mi zależy, żeby znowu pograć na serwerze. Nie ma takiego, a ja popełniłem błąd - bo mogłem nie wsiadać do kolegi. Coś takiego się już nie powtórzy!! Jestem w stanie nawet zapłacić, za konto premium jak za unbana. RE: Start i ban? - kubaka777 - 20-08-2016 (20-08-2016, 01:39)Krazio Wrote: Kubaka, nie kłam, zostałeś zbanowany za podszywanie się za youtubera MówPoLucku. Ja się nie podszywalem, kolega był u mnie wtedy co mieszka 2 domy dalej i do mnie w mta przychodzi pograć, on mógł się podszyć. Sprawdzałem jeszcze potem konsolke i zobaczyłem że Nick MowPoLudzku został zbanowany, potem sprawdziłem ustawienia i zobaczyłem że Nick się zmienił na ten co powiedziałem, od razu napisałem na forum o tym że za nic, bo o tym jeszcze nie wiedziałem że Nick się zmienił. Proszę o szybkiego unbana. Krazio, w kłamstwa nikt ci nie uwierzy - w to co napisałeś, taka wskazówka. Daje wam załącznik - zrobiłem zdjęcie telefonem. RE: Start i ban? - Rusekhere - 21-08-2016 @refresh RE: Start i ban? - bartekPL - 21-08-2016 (19-08-2016, 01:51)bartekPL Wrote:(19-08-2016, 01:13)Rusekhere Wrote: Po pewnym czasie, wszedł mój kolega który pokazywał mi pewne 'błędy', osoba ta znana jest z włamań na serwery - przeleciałem całą mapę, w ciągu paru sekund. |