(03-06-2019, 19:31)BUNNY Wrote: So to be clear, your RP is untouched and you have been playing all the time and this issue occurred only when you tried to link your in-game account to the forum account, right?
Ehhh to może od początku... Kiedy zaczynałem zabawę z serwerem próbowałem zsynchronizować konta, na portalu wczytało mi konto, wczytało intrudera i statystki, czyli sam początek, ale po wejściu do gry okazało się że jednak nic to nie dało i serwer nie czyta mi zapisu stanu z portalu i jak się okazało vice versa, bo portal utknął w martwym początku. Na portalu miałem tylko intrudera i zerowe statystki a na serwerze rozwijałem dalej swoje konto tak do kilku dni wstecz, aż tu nagle połączyło mi konta co wiąże się z tym że przywróciło mi stan rozgrywki z pierwszego dnia... Chyba bardziej jasno nie potrafię opisać co zaszło albo bardziej nie ogarniam.
Aktualnie na moim Koncie mam tylko tego nieszczęsnego intrudera i z 2 godzinki rozgrywki bo chciałem sobie chociaż chwilkę pograć to i zdobyłem z 1000 rp, ale wszystko co zdobyłem wcześniej zniknęło.
Jeśli coś źle wytłumaczyłem, bądź chciałbyś się jeszcze czegoś dowiedzieć to pytaj, proszę cię BUNNY jesteś aktualnie moją jedyną nadzieją