Cześć. Gram w MTA po raz pierwszy, a zainstalowałem San Andreas pierwszy raz od jakichś 4 lat - specjalnie po to, żeby pograć na tym serwerze. Niestety, nęka mnie problem z MTA. Mianowicie, po zalogowaniu na serwer mogę pojeździć sobie 5-10 wyścigów, czyli jakieś 20-30 minut gry, następnie gra zawiesza się i muszę ją wyłączać przez managera zadań. Sytuacja w "Wolnej Jeździe" jest jeszcze gorsza, bo po mieście mogę jeździć dosłownie 3-15 minut maksymalnie, po czym gra również zawiesza się. Nie wiem, co może być tego przyczyną, ale postaram się postawić sprawę jak najjaśniej:
- San Andreas i MTA przeinstalowywane kilkukrotnie
- MTA w najnowszej wersji 1.5.3.
- San Andreas w tej starszej wersji, wiem, że nie odpalę na nim "Hot Coffe"
- Sterowniki karty graficznej wszystkie sprawne, najnowsze.
- W trakcie zawieszenia się gry i po odpaleniu managera zadań widzę procesy zarówno GTA San Andreas jak i Multi Theft Auto
- Brak oprogramowania w tle, próbowałem również z wyłączonym antywirusem.
- Uruchamianie MTA w trybie zgodności z Win XP SP3 oraz w trybie administratora nie przynosi skutku.
To jak, pomożecie?
- San Andreas i MTA przeinstalowywane kilkukrotnie
- MTA w najnowszej wersji 1.5.3.
- San Andreas w tej starszej wersji, wiem, że nie odpalę na nim "Hot Coffe"
- Sterowniki karty graficznej wszystkie sprawne, najnowsze.
- W trakcie zawieszenia się gry i po odpaleniu managera zadań widzę procesy zarówno GTA San Andreas jak i Multi Theft Auto
- Brak oprogramowania w tle, próbowałem również z wyłączonym antywirusem.
- Uruchamianie MTA w trybie zgodności z Win XP SP3 oraz w trybie administratora nie przynosi skutku.
To jak, pomożecie?