(26-03-2016, 04:31)Spotlight Wrote: Sprawdziłem ostatnie logi z ostatnich czterech dni. Żadnej konwersacji z Tomim. Nawet na U chacie. Następny taki temat będzie skutkował dużo dłuższym banem. Jeżeli ktoś wymyśla fałszywe argumenty nie ma prawa tutaj ich głosić, a co dopiero rozpowszechniać w szerszym gronie.
Przepraszam cię więc za wyrzucenie fałszywego oskarżenia. Porozmawiam o tym z chłopakami na TS. Popełniłem błąd ślepo wierząc słowom moich przyjaciół.
Jeszcze raz Przepraszam.
Twujmisiek Wydaje mi się że część wpisów wyrwałeś kompletnie z kontekstu, ale nie będę się z tobą kłócił. Wiele z tych wpisów zawiera dość poważne słowa, które nie działają pozytywnie. Sytuacje których byłem świadkiem, były bardziej widoczne dzięki właśnie kontekstowi. Ale znowu, same słowa są wulgarne, i patrząc bez kontekstu, faktycznie widoczny jest swoisty problem. Porozmawiamy sobie o tym z Brunem.
Co do WeedZ'a to w sumie nic już nie oczekuję. Wyszedłem na tą rozmowę zapoznając się ze sprawą tylko z jednej strony, i popełniłem tym samym duży błąd. Jeszcze raz Przepraszam.
Linia nie ściana, nawet ta podwójna...