Instrukcji nikt nie czyta bo każdy wie co w niej jest... a zakaz sprzedaży kont również jest wiedzą powszechną ^^ Tylko na małych serwerach jak nfssa łatwiej jest to wyegzekwować ^^
Analogicznie: Okradasz bank ze wspólnikiem, wspólnik ucieka z całym łupem, zgłaszasz na policję, że zostałeś okradziony...
A zakazu sprzedaży konta nie rozumiem.
Ja naprawdę nie rozumiem po co ten post, Twoja wina że się zgodziłeś. Następnym razem zastanowisz się 2 razy przed tak głupim pomysłem. (a jak już będziesz sprzedawał to niech kupujący najpierw płaci i sprawdzasz czy dostałeś umówioną sumę. Jeśli nie to nie sprzedajesz). Tyle z mojej strony.
Dear admins i was get ban for (insulting server / staff) by the way i wanted to back in the server,i increased and i will never insult someone in the server... i was changed my mistakes to be good person...
Dear admins i was get ban for (insulting server / staff) by the way i wanted to back in the server,i increased and i will never insult someone in the server... i was changed my mistakes to be good person...
HAHAHHAHAHHAHAHAXDXD!XDX!DDXXDXDXDHAHA
A ludzie mowia ze ja olkoholik jak bylen na spotkaniu i pani powiedziala ogulem ze ja trzezwiejacy olkoholik