Wypowiem się tutaj, jako dotyczy to również mojej osoby. Po pierwsze, dosyć śmieszne macie te argumenty i za wszelką cenę próbujecie unikać odpowiedzi na to co napisali Quindo, Helo i KomuH. Podali wam sensowne argumenty, a Wy piszecie coś w stylu "ŁOJEZU, JAK UKRADNE PAWEŁKA ZE SKLEPU I UCIEKNE DO INNEGO MIASTA TO MI POZIOM HASTE'U SPADNIE". Wasze argumenty są inwalidami tak bardzo.
Kolejną rzeczą jest to, że poprosiłem Hello o mute dla mnie - za to co napisałem do Ciebie, owego mute'a dostałem. Pewnie gdybym go nie poprosił to ta skarga nie miałaby miejsca, no ale wasza mentalność jest taka, żeby tylko zaszkodzić drugiej osobie i żądać od kogoś takiej samej kary, jaka została nadana Tobie za większe wykroczenie. DISCORD jest częścią serwera - jego rozszerzeniem poprzez możliwość komunikacji głosowej, a to co na nim robisz (przykład, gdybyś powiedzmy sprzedawał na nim swoje konto) oznacza to, że nie można Cię ukarać w grze, ponieważ robisz to na dyskordziku? Żeby nie było -
nie uważam się za świętego w tej sytuacji, tak jak powiedziałem, na samym wstępie zaznaczyłem, że napisałem do Ciebie o jedno słowo za dużo, za co zostałem ukarany ((i nie, to nie Ty decydujesz o długości kary, tylko osoba ją nadająca
))